Επικοινωνήστε μαζί μας

  O 71ος Miss World Διαγωνισμός πρόκειται να φιλοξενηθεί στην Ινδία

  71st Miss World - INDIA

  O 71ος Miss World Διαγωνισμός πρόκειται να φιλοξενηθεί στην Ινδία

  Ήταν 23 Νοεμβρίου 1996 όταν στην πόλη Μπαγκαλόρ της Ινδίας και εν μέσω αναταραχών και διαδηλώσεων εναντίων των καλλιστείων, η Μις Ελλάς Ειρήνη Σκλήβα στέφθηκε με το πολυπόθητο στέμμα της Miss World.

  Ο Διεθνής διαγωνισμός από τότε έχει αναδείξει διάσημες Ινδές γυναίκες που πρωταγωνίστησαν όχι μόνο στο Bollywood αλλά και στην παγκόσμια βιομηχανία του θεάματος, όπως η Aishwarya Rai Bachchan, η Priyanka Chopra και η Yukta Mukhey.

  Χθες, 8 Ιουνίου 2023, ο Διεθνής Διαγωνισμός Ομορφιάς ανακοίνωσε από το Νέο Δελχί πως η Ινδία έπειτα από 27 ολόκληρα χρόνια πρόκειται να φιλοξενήσει τον Νοέμβριο και Δεκέμβριο τη διοργάνωση του 71ου Miss World!
  Η πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Miss World κα Julia Morley ανέφερε, μεταξύ άλλων, πως αποδίδοντας φόρο τιμής όχι μόνο στη φυσική ομορφιά της Ινδίας αλλά και στη πλούσια πολιτιστική της κληρονομιά, έχει βάλει στην ατζέντα της σειρά δράσεων που στοχεύουν στην ενδυνάμωση των γυναικών και στην αποδοχή της θέσης τους στην κοινωνία της χώρας ως ισότιμα μέλη της.
  Συνέχισε λέγοντας πως πρόκειται για μία πολυδιάστατη συνεργασία και υποσχέθηκε πως οι λάτρεις του διαγωνισμού πρόκειται να απολαύσουν το πιο θεαματικό τελικό που έγινε ποτέ στην ιστορία του Διαγωνισμού!
  Τη χώρα μας θα εκπροσωπήσει η Σταρ Ελλάς 2022 Σαμάνθα Μίσοβιτς. Η Σαμάνθα, που γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κρήτη, συμπεριλαμβάνεται στις 130 καλλονές που πρόκειται να αναμετρηθούν μεταξύ τους όχι μόνο σε εμφάνιση αλλά και σε χαρίσματα και ικανότητες όπως είναι η επικοινωνία, το ομαδικό πνεύμα και η συμβολή τους σε κοινωνικές δράσεις που αφορούν τη στήριξη στο συνάνθρωπο και στη προστασία των ζώων και του περιβάλλοντος.

  Ο θεσμός των καλλιστείων Σταρ Ελλάς Μις Ελλάς Μις Γιανγκ βρίσκεται σε κάθε βήμα της προκειμένου όχι μόνο να την κατευθύνει αλλά και να την ενδυναμώσει κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας της.