Επικοινωνήστε μαζί μας

    Ο Διαγωνισμός Ομορφιάς που επιλέγει πάντα τους κορυφαίους επαγγελματίες για τη φροντίδα των φιναλίστ.

    Ο Διαγωνισμός Ομορφιάς που επιλέγει πάντα τους κορυφαίους επαγγελματίες για τη φροντίδα των φιναλίστ.

    ΧΟΡΗΓΟΣ των Καλλιστείων Σταρ Ελλάς Μις Ελλάς Μις Γιανγκ 2022 ήταν το No1 make up brand της Ιταλίας ΚΙΚΟ ΜΙΛΑΝΟ το οποίο ανέλαβε την περιποίηση των φιναλίστ με προϊόντα ομορφιάς και μακιγιάζ κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας τους. H ΚΙΚΟ Milano ιδρύθηκε το 1997 στο Μιλάνο, την πρωτεύουσα της μόδας, της τέχνης και του design. Έκτοτε έφερε επανάσταση στον χώρο των καλλυντικών παγκοσμίως, καθώς συνδυάζει επαγγελματική ποιότητα και προσιτές τιμές. Διαθέτει ένα ευρύ δίκτυο καταστημάτων με περισσότερα από 1200 προϊόντα μακιγιάζ, ομορφιάς & περιποίησης της επιδερμίδας καθώς και limited edition, θεματικές συλλογές μακιγιάζ με εντυπωσιακές συσκευασίες που στολίζουν το boudoir κάθε γυναίκας.

    Η KIKO Milano ανανεώνεται συνεχώς, με επαναστατικά προϊόντα που προκύπτουν έπειτα από πρωτοπόρες επιστημονικές ανακαλύψεις και έρευνες και έπειτα από συνεχή μελέτη των τελευταίων τάσεων της μόδας.

    Παραμένοντας πιστή στην ιταλική της ταυτότητα, η KIKO Milano προσπαθεί να δώσει στις γυναίκες την δυνατότητα να εκφράζουν ελεύθερα τον εαυτό τους, εντοπίζοντας τις τάσεις της ομορφιάς και καθιστώντας τες προσιτές σε όλους. Τα προϊόντα του brand διατίθενται αποκλειστικά από τον όμιλο Fais, στα επίσημα καταστήματα KIKO Milano, σε Ελλάδα και Κύπρο.

    ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ της διοργάνωσης ήταν τα κομμωτήρια Teo Aveda. Ο κ. Γιώργος Σφακιανάκης και η δημιουργική του ομάδα πρόσφεραν – μεταξύ άλλων – μια ολοκληρωμένη Aveda TEO περιποίηση από την κορυφή ως τη ψυχή για όλες τις Finalist του φετινού διαγωνισμού, καθώς και από ένα υπέροχο δώρο περιποίησης που αποτελούνταν από:

    • Σύστημα περιποίησης μαλλιών προσωποποιημένο στις ανάγκες της κάθε υποψήφιας

    • Τη σειρά περιποίησης σώματος Shampure με αφρόλουτρο, ενυδατική λοσιόν & κρέμα χεριών

    • Το θρεπτικό Scrub σώματος Beautifying Body Polish

    • Τη σειρά περιποίησης προσώπου Botanical Kinetics

    ΟΙ 5 ΑΞΙΕΣ ΤΙΣ ΜΑΡΚΑΣ:

    1. Χρησιμοποιούνται συστατικά φυσικής προέλευσης 2. Cruelty Free – Δεν γίνονται ποτέ δοκιμές σε ζώα και είναι VEGAN

    3. Smells like Aveda – Αγνά αρώματα λουλουδιών & φυτών 4. Περιβαλλοντική Ευθύνη – Παραγωγή με 100% αιολική ενέργεια 5. Συσκευασίες από Ανακυκλωμένα Υλικά

    Για τις ανάγκες της παραγωγής οι 12 φιναλίστ φωτογραφήθηκαν υπό τις οδηγίες του αγαπημένου φωτογράφου των καλλιστείων Γιώργο Μεστούση τόσο εν πλω όσο και στον αέρα πετώντας με ελικόπτερο. Υπέροχες εμπειρίες που ολοκληρώθηκαν με τα μαθήματα πασαρέλας και κινησιολογίας από τη γνωστή χορογράφο και κριτή χορού Γκαλένα Βελίκοβα.