Επικοινωνήστε μαζί μας

     Η  70η επέτειος γενεθλίων για τον πιο δημοφιλή διαγωνισμό ομορφιάς 1952-2022

     Η  70η επέτειος γενεθλίων για τον πιο δημοφιλή διαγωνισμό ομορφιάς 1952-2022

    Ο πιο αγαπημένος θεσμός ομορφιάς το 2022 έκλεισε τα 70 του χρόνια και γιόρτασε τα γενέθλιά του μαζί με τις αγαπημένες του Σταρ και Μις όλων των ετών σε μία μοναδική γιορτή που έλαβε χώρα στη πιο δημοφιλή στοά της Αθήνας στη Βουκουρεστίου. Το ατμοσφαιρικό  bar restaurant Pasaj Athens    φιλοξένησε όχι μόνο τις πιο όμορφες γυναίκες της χώρας μας αλλά και την έκθεση μίας σπάνιας συλλογής φωτογραφιών από το συλλέκτη και αγαπημένο συνεργάτη των καλλιστείων Γρηγόρη Γαλαντή.

    Εκείνη  τη βραδιά της 25ης Μαΐου ο Πάνος Ζήνας, αφού καλωσόρισε όλες τις κυρίες που αποδέχθηκαν με χαρά την πρόσκλησή του, πήρε το λόγο και με συγκίνηση τους ξανασυστήθηκε αυτή τη φορά όχι με την ιδιότητα του σχεδιαστή μόδας αλλά του νέου ιδιοκτήτη των Ελληνικών Καλλιστείων Σταρ Ελλάς Μις Ελλάς και Μις Γιανγκ. Εξέφρασε τη χαρά του και τόνισε πως ο μοναδικός σκοπός αυτής της γιορτής ήταν να τιμήσει όλες τις γυναίκες κάθε ηλικίας που με τη παρουσία τους, την ομορφιά τους και τη ξεχωριστή προσωπικότητά τους έδωσαν το δικό τους ξεχωριστό στίγμα στην ιστορία αυτού του θεσμού. Ανέφερε πως θεωρεί χρέος του να δώσει στις νεαρές γυναίκες του σήμερα νέες ευκαιρίες στη ζωή τους ώστε να τολμήσουν να κάνουν όνειρα που δεν θα θεωρούσαν καν πιθανά πριν από το ταξίδι τους στα καλλιστεία – όπως ακριβώς συνέβαινε και στο παρελθόν- και υποσχέθηκε πως θα διαφυλάξει με κάθε τρόπο την αξιοπρέπεια του θεσμού, με το σεβασμό και το κύρος που αξίζει στο γυναικείο φύλο.

    Το λόγο πήραν επίσης εστεμμένες που σε κλίμα χαράς αλλά και συγκίνησης ανέσυραν περιστατικά και μοναδικές εμπειρίες από τις συμμετοχές τους στο διαγωνισμό αλλά και από τους διεθνείς διαγωνισμούς. Περπάτησαν στο κόκκινο χαλί που στήθηκε ειδικά για τη περίσταση και πόζαραν όπως αυτές γνωρίζουν τόσο καλά μπροστά στα φλας των φωτογράφων και των δημοσιογράφων που κατέκλυσαν το χώρο. Χωρίς αμφιβολία άλλη μία βραδιά γράφτηκε με ανεξίτηλο μελάνι στην ιστορία των καλλιστείων, σηματοδοτώντας την απαρχή μίας νέας εποχής στο θεσμό.