Επικοινωνήστε μαζί μας

     ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΟΣ ΣΤΑΡ ΕΛΛΑΣ ΜΙΣ ΕΛΛΑΣ ΜΙΣ ΓΙΑΝΓΚ 2022 ΜΙΣ ΓΙΑΝΓΚ 2022

     ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΟΣ ΣΤΑΡ ΕΛΛΑΣ ΜΙΣ ΕΛΛΑΣ ΜΙΣ ΓΙΑΝΓΚ 2022 ΜΙΣ ΓΙΑΝΓΚ 2022

    Την Κυριακή 9 Οκτωβρίου έλαβε χώρα στην Αθηναϊκή Ριβιέρα  ο προκριματικός των Ελληνικών καλλιστείων  προκειμένου να επιλεχθούν οι φιναλίστ του 70ου Διαγωνισμού Ομορφιάς Σταρ Ελλάς Μις Ελλάς Μις Γιανγκ 2022.

    Ο χώρος του Fantasia Live γέμισε από νέα κορίτσια που ανταποκρίθηκαν με ενθουσιασμό στο κάλεσμα ομορφιάς που έκανε και φέτος ο διαγωνισμός μας. Από όλη την Ελλάδα κατέφθασαν συνοδευόμενες από γονείς και φίλους στο ραντεβού με το μέλλον και τα όνειρά τους.

    Ο CEO των καλλιστείων Πάνος Ζήνας με τη βοήθεια της κριτικής επιτροπής καλωσόρισαν και συνομίλησαν με τη καθεμία χωριστά.  Οι υποψήφιες κρίθηκαν στην εμφάνιση με μαγιό και στην συνέντευξη. Επειδή η ομορφιά από μόνη της δεν είναι αρκετή, δόθηκε ιδιαίτερη σημασία στην ικανότητα επικοινωνίας  των υποψηφίων και στη δυναμική της προσωπικότητάς τους.  Αναφέρθηκαν στους  στόχους  τους που αφορούν όχι μόνο το προσωπικό αλλά και το συλλογικό όφελος. Σκοπός των καλλιστείων είναι να δημιουργήσει τη νέα γενιά υποψηφίων μέσα σε ένα περιβάλλον που ενθαρρύνει και ενδυναμώνει τη νέα γυναίκα.

    Η 7μελής κριτική επιτροπή  αποτελούνταν  από εκπροσώπους της μόδας και του θεάματος όπως ο αγαπημένος επιχειρηματίας της μόδας Λάκης Γαβαλάς, το διάσημο μοντέλο των 90’ς  Ιωάννα Σουλιώτη, η Μις Ελλάς 2015 και πολυτάλαντη Κατερίνα Στικούδη την οποία θα δούμε και στα back stage του φετινού J2US, η δημοσιογράφος Σάσα Σταμάτη, ο εξαίρετος φωτογράφος  Γιώργος Μεστούσης,  η Σταρ Ελλάς 2021 Άννα Παυλίδου και φυσικά η εντυπωσιακή χορογράφος και διεθνής κριτής χορού Γκαλένα Βελίκοβα η οποία θα αναλάβει και την σκηνική παρουσία των Φιναλίστ τη βραδιά του τελικού. Πρόεδρος της επιτροπής όπως πάντα ο Πάνος Ζήνας. 

    Οι φιναλίστ που  προκρίθηκαν για τον τελικό του διαγωνισμού είναι οι:

    Miss Young 2022

    1. Γκέντε Φωτεινή 17 ετών,  από Αθήνα με ύψος 1.81 
    2. Κωνσταντίνα Καλοτύχου 17 ετών από Αθήνα με ύψος 1.81
    3. Σκουλά Ιωάννα 17 ετών από Ηράκλειο Κρήτης, με ύψος 1,78

    Star Hellas Miss Hellas 2022 

    1.  Ασουμανάκη Ζωή 21 ετών από Ρέθυμνο Κρήτης, με ύψος 1.80 
    2. Δρουγγάνη Πολυξένη 24 ετών από την Αθήνα με ύψος 1.77
    3. Εξαδακτύλου Ανατολή 26 ετών, από τη Θεσσαλονίκη, με ύψος 1,74 
    4. Κεραμίδα Γεωργία 19 ετών, από το Ναύπλιο με ύψος 1,78 
    5. Μακρογιαννάκη Ζέτα 23 ετών, από το Ρέθυμνο με ύψος 1.75
    6. Μανουσάκη Χαρά 22 ετών, από το Ηράκλειο Κρήτης, με ύψος 1,73
    7. Μίσοβιτς Σαμάντα 19 ετών, έχει γεννηθεί Κρήτη με ύψος 1.75  
    8. Σωτηρίου Κωνσταντίνα 23 ετών, με καταγωγή από Σέρρες και ύψος 1.81
    9. Φιλιππακοπούλου Νεφέλη 19 ετών, με καταγωγή από Κόρινθο και έχει  ύψος 1.80 

     Οι 12 φιναλίστ μετά από μία σειρά προετοιμασιών που πρόκειται να ακολουθήσει, θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους  στον μεγάλο τελικό του διαγωνισμού που θα πραγματοποιηθεί στις 20 Νοεμβρίου  στο Teatro Athens. Τη παρουσίαση της βραδιάς έχει αναλάβει η αγαπημένη πρωταγωνίστρια της πρωινής ζώνης του Alpha TV Σταματίνα Τσιμτσιλή