Επικοινωνήστε μαζί μας

  Σταρ Ελλάς Μις Ελλάς 2011

    /    /  Σταρ Ελλάς Μις Ελλάς 2011

  Η χρονιά του 2011 υπήρξε μία χρονιά μεγάλων ανατροπών και εξελίξεων για το διαγωνισμό των καλλιστείων, που έμελλε να αλλάξει τον τρόπο της διεξαγωγής του για τα επόμενα τουλάχιστον 10 χρόνια. Ο τηλεοπτικός σταθμός ΑΝΤ1 – ο επί 20ετίας συνεργάτης του διαγωνισμού- διέκοψε τελείως απροσδόκητα τη συνεργασία του με τον Βασίλη Πρεβελάκη, ιδιοκτήτη των καλλιστείων. Καθώς δεν υπήρχε χρόνος για τη προετοιμασία και τη διεξαγωγή του διαγωνισμού, η εκπροσώπηση μας στους 2 μεγάλους διεθνείς διαγωνισμούς Miss World και Miss Universe έγινε με τη διαδικασία του casting. Ο τίτλος της Μις Γιανγκ 2011 δεν απονεμήθηκε σε υποψήφια, καθώς δεν υπήρχε υποχρέωση συμμετοχής της σε διεθνή διαγωνισμό.

  Έτσι, την Πέμπτη 21 Ιουλίου 10 πανέμορφες υποψήφιες από όλη την Ελλάδα κατέφτασαν νωρίς το μεσημέρι στο ξενοδοχείο Congo Palace στη Γλυφάδα προκειμένου να ετοιμαστούν από την ομάδα των Make up artists και Hair Stylist του Nicolas Coiffure. Η πρώτη εμφάνιση των καλλονών ήταν με μαγιό της εταιρίας MED ενώ  η δεύτερη εμφάνισή τους,  που περιλάμβανε και τη συνέντευξη των υποψηφίων,  έγινε με βραδινές τουαλέτες  του οίκου Tranoulis και υποδήματα του J.B. Bournazos.

  Οι υποψήφιες ήταν:

  1. Έλενα Γιάννη 21 ετών, μοντέλο και φοιτήτρια της ΑΣΟΟΕΕ
  2. Μαρίνα Καμηλά 21 ετών, φοιτήτρια Μάρκετινγκ ΤΕΙ
  3. Κωνσταντίνα Κωνσταντινίδη 21 ετών, σχεδιάστρια μόδας
  4. Έλενα Μιαρίτη 21 ετών, φοιτήτρια Νομικής
  5. Στεφανία Μπρούγγου 19 ετών, φοιτήτρια δημοσιογραφίας στο Πάντειο Πανεπιστήμιο
  6. Ηλιάνα Παπαγεωργίου 23 ετών, επαγγελματίας μοντέλο
  7. Ιουλιέτα Παπαπολυχρονιάδου 24 ετών, φοιτήτρια φαρμακευτικής σχολής
  8. Μαρία Πουλοπούλου 22 ετών, φοιτήτρια Πολιτικών Επιστημών
  9. Δήμητρα Σάμας 27 ετών, φοιτήτρια στον τομέα των Διεθνών Επιχειρήσεων
  10. Μαρία Χάψα 21 ετών, φοιτήτρια Ιατρικής

  Τον τίτλο Σταρ Ελλάς και  Miss Universe Greece 2011 κατέκτησε η 23χρονη Ηλιάνα Παπαγεωργίου ενώ Μις Ελλάς και Miss World Greece η 21χρονη Έλενα Μιαρίτη.

  Η κριτική επιτροπή αποτελούνταν από τον αγαπημένο χορογράφο των καλλιστείων Φώτη Μεταξόπουλο, τη Μις Ευρώπη 1997 Ισαβέλα Δάρα, τον φωτογράφο των εκδόσεων Λυμπέρη Λευτέρη Σιαράπη και τον σχεδιαστή μόδας Θ. Τρανούλη. Γραμματέας της επιτροπής διετέλεσε ο Β. Πρεβελάκης.

  Ιλιάνα Παπαγεωργίου