Επικοινωνήστε μαζί μας

  Καλλιστεία 2021

    /    /  Καλλιστεία 2021

  Νέα ιδιοκτησία

  Η χρονιά του 2021 αποτελεί ορόσημο στην ιστορία του Θεσμού.  Τον Οκτώβριο του 2021 και μετά από 52 ολόκληρα χρόνια η ιδιοκτησία των καλλιστείων Σταρ Ελλάς Μις Ελλάς και Μις Γιάνγκ αλλάζει χέρια. Ο Βασίλης Πρεβελάκης – γιος του αείμνηστου Γιώργου Πρεβελάκη- εκχωρεί την ιδιοκτησία του διαγωνισμού στον επιχειρηματία και σχεδιαστή μόδας Πάνο Ζήνα. Πρόκειται για μία πολύ μεγάλη ανατροπή στο σκηνικό των καλλιστείων που μαζί με αυτή θα έρθουν πολλές αλλαγές και μεταβολές στον τρόπο που τα τελευταία 10 χρόνια λάμβανε χώρα ο διαγωνισμός.

  Νέα ιδιοκτησία, με νέες αντιλήψεις προσαρμοσμένες στην σύγχρονη εποχή, μία εποχή που θέλει το ρόλο της γυναίκας πιο ενεργό από ποτέ στην κοινωνία και δραστήρια σε κοινωνικούς και επαγγελματικούς τομείς. Η επιλογή των νέων γυναικών δεν αφορά πια μόνο την εξωτερική εμφάνιση, αλλά μια ολοκληρωμένη προσωπικότητα που θα αποτελεί κοινωνικό πρότυπο για όλες τις γυναίκες.

  Ενημερωμένη όχι μόνο στον τομέα της ομορφιάς και της μόδας, αλλά δραστήρια για όλα τα κοινωνικά και πολιτιστικά δρώμενα της κοινωνίας που ζει, η νέα γυναίκα ενημερώνεται, έχει άποψη και αναλαμβάνει δράση σε καθετί που η θέση της και ο ρόλος της ως εστεμμένη της επιτρέπει. Χρησιμοποιεί τη δύναμή της για καλό σκοπό, ανάλογα με τις ανάγκες της εποχής και το χαρακτήρα που φέρει ως προσωπικότητα.

  Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2021Ο διαγωνισμός.

  Η εξαγορά των δικαιωμάτων του διαγωνισμού ολοκληρώθηκε μετά από πολύμηνες διαπραγματεύσεις  τον Οκτώβριο του 2021 και η υποχρέωση της ετήσιας διεξαγωγής του διαγωνισμού βάρυνε πλέον τους νέους ιδιοκτήτες.  Έτσι, κυριολεκτικά μέσα σε λίγες εβδομάδες, η διοργάνωση έτρεξε κούρσα με το χρόνο προκειμένου να πραγματοποιηθούν ο προκριματικός και ο τελικός στις 3 Νοεμβρίου 2021.

  Εκείνη την Τετάρτη 3 Νοεμβρίου και υπό το αυστηρό καθεστώς των περιοριστικών μέτρων λόγω της πανδημίας Covid-19, το stage του Fantasia Live έγινε η γέφυρα ομορφιάς για τις 13 πανέμορφες φιναλίστ που παρέλασαν μπροστά από την κριτική επιτροπή και συστήθηκαν στον κοινό.

  Η σπουδαία χορογράφος αλλά και κριτικός  Γκαλένα Βελίκοβα ανέλαβε επάξια την παρουσίαση της βραδιάς, ενώ την κριτική επιτροπή αποτέλεσαν ο γνωστός στη χώρα της μόδας φωτογράφος Γιώργος Μεστούσης, η αγαπημένη μας παρουσιάστρια, you tuber και φυσικά Μις Ελλάς 2010 Μαντώ Γαστεράτου, η Σταρ Ελλάς 2019 Ραφαέλα Πλαστήρα, η Μις Ελλάς 2019  Έρρικα Κολλάνη και φυσικά ο πρόεδρος της επιτροπής Πάνος Ζήνας.  Τη στέψη ανέλαβαν η Ραφαέλα Πλαστήρα και η Έρρικα Κολλάνη που μέσα σε κλίμα συγκίνησης παρέδωσαν τα στέμματά τους.

  Κατά γενική ομοφωνία των κριτών, τους τίτλους κατέκτησαν:

  Σταρ Ελλάς 2021 η 22χρονη Άννα Παυλίδου

  • Μις Ελλάς 2021 Κατερίνα Πασαλάρη 23 ετών από την Κρήτη,

  • Μις Γιάνγκ 2021 Ζούντζα Αγγελική

  • Ανα/κή Σταρ Ελλάς 2021 ΄Αννα Ρούτουλα

  • Ανα/κή Μις Ελλάς 2021 Κρεπούρη Ματίνα

  • Ανα/κή Μις Γιάνγκ  2021 Πολύδωρα Ιωάννα

  Οι τουαλέτες και τα μαγιό με τα οποία εμφανίστηκαν οι υποψήφιες ήταν Zinas – Cinema, ενώ τα παπούτσια του οίκου Χαραλά.

  Το μακιγιάζ των κοριτσιών επιμελήθηκε με προϊόντα Kiko Milano η εξαιρετική ομάδα του Φρέντυ Καλομπράτσο ενώ τα χτενίσματα ήταν αποκλειστική επιμέλεια του κομμωτή Θεόδωρου Μπουρνέλη και της ομάδας του.

  Οι 13 φιναλίστ που συμμετείχαν είναι:

  Υποψήφιες Μις Γιανγκ:

  1. Γαβαλάκη Νεφέλη Ετών 17,  Ύψος 1.72 από Αθήνα
  2. Ζούντζα Αγγελική Ετών 17, Ύψος 1,80 από Θεσσαλονίκη
  3. Μπαντέλα Έλενα Ετών 17, Ύψος 1.82 από Αθήνα
  4. Πολύδωρα Ιωάννα Ετών 16, Ύψος 1,75 από Κόρινθο

  Υποψήφιες Σταρ Ελλάς | Μις Ελλάς

  1. Γονατά Αθηνά Ετών 21, Ύψος 1.70 από Αθήνα
  2. Δαρζέντα Μαριέττα Άννα Ετών 20 Ύψος 1.73 από Ρόδο
  3. Κρεπούρη Ματίνα Ετών 22, Ύψος 1.77 από Αθήνα
  4. Μανσούλη Μαρία  Ετών 23  Ύψος 1.80 από Αθήνα
  5. Μανωλάκη Βασιλική Ετών  Ύψος 1,72 από Ρόδο
  6. Πασαλάρη Κατερίνα Ετών   Ύψος 1.73 από Ηράκλειο Κρήτης
  7. Παυλίδου Άννα Ετών 22,  Ύψος 1.80 από Θεσσαλονίκη
  8. Ρούτουλα Άννα Ετών 22, Ύψος 1,76 από Αθήνα
  9. Σταυράκη Χριστίνα Ετών 22, Ύψος 1,70 από Αθήνα

  Γαβαλάκη Νεφέλη

  Ζούντζα Αγγελική

  Μπαντέλα Έλενα

  Πολύδωρα Ιωάννα

  Γονατά Αθηνά

  Δαρζέντα Μαριέττα

  Κρεπούρη Ματίνα

  Μανσούλη Μαρία

  Μανωλάκη Βασιλική

  Πασαλάρη Κατερίνα

  Παυλίδου Άννα

  Ρούτουλα Άννα

  Σταυράκη Χριστίνα