Επικοινωνήστε μαζί μας

  Julia Morley awarded in The Queen's Honours list

  Julia Morley CBE

  Julia Morley CBE

  Κατά τη διάρκεια του Πλατινένιου Ιωβηλαίοu της Ελισάβετ Β’ που εορτάστηκε το τετραήμερο από 2 έως 5 Ιουνίου 2022 στο Ηνωμένο Βασίλειο, η CEO του Miss World κα Julia Morley βραβεύτηκε με το τίτλο τιμής του Βασιλικού Στέμματος CBE από την βασίλισσα της Αγγλίας.

  Τη σπουδαία αυτή τιμή έλαβε για το 50ετές φιλανθρωπικό της έργο μέσω του προγράμματος «Beauty with a Purpose». Το πρόγραμμα, με πρέσβειρα κάθε χρόνο την κάτοχο του στέμματος, ξεκίνησε από το 1972 και δραστηριοποιήθηκε σε 142 χώρες προσφέροντας κοινωνικά και φιλανθρωπικά έργα αξίας πάνω από 1 δις δολάρια.

  Σε δήλωσή της ανέφερε: “I am humbled and so grateful to receive this Honour during the Platinum Jubilee celebrations of Her Majesty, The Queen. The many thousands of young women across the world, have used their Beauty with A Purpose projects to really make a difference in the lives of the sick, vulnerable and disadvantaged.”
  – Julia Morley-

  Ο Διαγωνισμός Μις Κόσμος είναι ο αρχαιότερος διαγωνισμός ομορφιάς που θεσμοθετήθηκε από τον Eric Morley το 1951 στο Ηνωμένο Βασίλειο. Μετά το θάνατό του το 2000, η σύζυγός του Julia Morley συνέχισε τη διοργάνωση δίνοντας έμφαση στο σπουδαίο έργο του θεσμού που είναι η κοινωνική προσφορά με φιλανθρωπική δράση σε όλο τον κόσμο. Διεξάγεται κάθε χρόνο και είναι ο  μεγαλύτερος διαγωνισμός ομορφιάς παγκόσμια, αφού το σύνολο των χωρών που συμμετέχουν ξεπερνά τις 120 χώρες.

  Είμαστε υπερήφανοι που εκπροσωπούμε έναν από τους σπουδαιότερους διαγωνισμούς ομορφιάς παγκοσμίως που τιμά όχι μόνο την ομορφιά αλλά και την ανιδιοτελή προσφορά. Η κα Julia Morley είναι πράγματι μία “Lady of the World”!

  https://www.missworld.com/