Επικοινωνήστε μαζί μας

  Image Alt

  ΟΡΑΜΑ

  Our Vision

  Το όραμά μας

  ”Τα πάντα ρει και ουδέν μένει” είπε ο φιλόσοφος Ηράκλειτος.

  Πράγματι, πολλά άλλαξαν στην 70χρονη πορεία του μεγαλύτερου και μακροβιότερου Πανελλαδικού Διαγωνισμού Ομορφιάς Σταρ Ελλάς Μις Ελλάς Μις Γιάνγκ που μαζί με αυτά γενιές μεγάλωσαν και «έφυγαν», αλλά και νέες εποχές γεννήθηκαν. Όμως αμετάβλητο παρέμεινε το γεγονός πως πρόκειται για έναν πολυαγαπημένο θεσμό που άφησε και συνεχίζει ν’ αφήνει το διαδραστικό του στίγμα στην ιστορία της ελληνικής κοινωνίας. Είδωλα γεννήθηκαν, καριέρες χτίστηκαν και πολλή δόξα και επιτυχίες χαρίστηκαν σε όσες νέες γυναίκες τόλμησαν!

  Σήμερα, αναγνωρίζουμε πως γεννήθηκε μία νέα εποχή με νέες αξίες και πρότυπα. Ανάμεσα σε αυτά, η γυναικεία υπόσταση και ο ρόλος της γυναίκας στην κοινωνία επαναπροσδιορίζεται και εμείς, ως κατ΄ εξοχήν γυναικείος θεσμός, οφείλουμε να τον υποστηρίξουμε.

  Καλλιστεία δεν σημαίνει πλέον μόνο μία εντυπωσιακή εμφάνιση. Οι εποχές – ευτυχώς – άλλαξαν ανεπιστρεπτί.


  Καλλιστεία σημαίνει αυτό που και οι πρόγονοί μας διακήρυτταν πως «ομορφιά είναι ο υπέρτατος συνδυασμός της αρμονικής φυσικής εμφάνισης και της αρετής της ψυχής» και έτσι είναι!

  Στόχος μας της νέας εποχής των καλλιστείων είναι να δώσουμε σε όλες τις νέες γυναίκες το δημόσιο βήμα ώστε να χρησιμοποιήσουν τη φωνή τους και να μοιραστούν με τον κόσμο τις ικανότητες τους, τα έργα τους και τα όνειρά τους.

  Stand With You

  Εμείς θα είμαστε δίπλα τους για:

  Είδωλα γεννήθηκαν, καριέρες χτίστηκαν και πολλή δόξα και επιτυχίες
  δόθηκαν απλόχερα σε όσες νέες γυναίκες τόλμησαν! Εσύ θα τολμήσεις;
  Λάβε μέρος στο διαγωνισμό ομορφιάς Σταρ Ελλάς Μις Ελλάς Μις Γιανγκ και
  άλλαξε για πάντα τη ζωή σου!