Επικοινωνήστε μαζί μας

  Image Alt
  President's Message

  ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ

  ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ

  Καλωσορίσατε στην Νέα Εποχή του πιο αγαπημένου και μακροβιότερου Διαγωνισμού Ομορφιάς της χώρας μας! Είναι βέβαια γνωστό σε όλους σας η αγάπη μου για τη μόδα αλλά ίσως δεν γνωρίζεται πως οι συμμετοχές μου ανά τα χρόνια στους διαγωνισμούς ομορφιάς με την ιδιότητα του σχεδιαστή με έκαναν να αγαπήσω ακόμη περισσότερο τα καλλιστεία.

  Από το τέλος του 2021 έχω πλέον τη χαρά να εκπροσωπώ τον πιο λατρεμένο θεσμό ομορφιάς ως CEO αλλά και ως Εθνικός Εκπρόσωπος των μεγαλύτερων και δημοφιλέστερων διεθνών διαγωνισμών.

  Είμαι ενθουσιασμένος για όλα όσα πρόκειται να λάβουν χώρα στα πλαίσια της διοργάνωσης ώστε τα καλλιστεία να αποτελέσουν και πάλι σημείο αναφοράς στο χώρο του θεάματος και της μόδας.

  Η αποστολή μου είναι να μπορέσω να δώσω στις νεαρές γυναίκες νέες ευκαιρίες στη ζωή τους ώστε να τολμήσουν να κάνουν όνειρα που δεν θα θεωρούσαν καν πιθανά πριν από το ταξίδι τους στα καλλιστεία – όπως ακριβώς συνέβη στις ζωές τόσων νεαρών γυναικών μέχρι τώρα.

  Ο μόνος ρόλος που μπορώ να υποσχεθώ είναι πως θα διαφυλάξω με κάθε τρόπο την αξιοπρέπεια του θεσμού, με το σεβασμό και το κύρος που αξίζει στο γυναικείο φύλο.

  Ελπίζω να είστε συνοδοιπόροι μου σε αυτό το όμορφο και λαμπερό ταξίδι που μόλις ξεκίνησε!

  Αποστολή μου είναι να μπορέσω να δώσω στις νεαρές γυναίκες νέες
  ευκαιρίες στη ζωή τους ώστε να τολμήσουν να κάνουν όνειρα που δεν θα
  θεωρούσαν καν πιθανά πριν από το ταξίδι τους στα καλλιστεία – όπως
  ακριβώς συνέβη στις ζωές τόσων νεαρών γυναικών μέχρι τώρα!