Επικοινωνήστε μαζί μας

  Πολλά άλλαξαν στην 71 χρονη πορεία του μεγαλύτερου και μακροβιότερου ελληνικού διαγωνισμού ομορφιάς Σταρ Ελλάς Μις Ελλάς Μις Γιανγκ, ωστόσο  παραμένει αμετάβλητο το γεγονός πως πρόκειται για έναν πολυαγαπημένο θεσμό που άφησε ανεξίτηλο το στίγμα του στις καρδιές αλλά και στις ζωές όλων μας! Είδωλα γεννήθηκαν, καριέρες χτίστηκαν και πολλή δόξα και επιτυχίες δόθηκαν απλόχερα σε όσες νέες γυναίκες τόλμησαν!

  Εσύ θα τολμήσεις να διεκδικήσεις τους αυθεντικούς Τίτλους Ομορφιάς της χώρας και να μας εκπροσωπήσεις στους μεγαλύτερους Διεθνείς Διαγωνισμούς;

  Συμπλήρωσε τη φόρμα συμμετοχής και λάβε μέρος στη νέα εποχή που έχει ξεκινήσει για το διαγωνισμό. Άλλαξε τη ζωή σου για πάντα !

  Απαραίτητες προϋποθέσεις για τη συμμετοχή σου είναι να είσαι 16 – 27 ετών, να έχεις ύψος 1.70 και πάνω, να είσαι ανύπαντρη, χωρίς παιδιά, με ελληνική υπηκοότητα και να γνωρίζεις καλά τουλάχιστον μία ξένη γλώσσα. Η συμμετοχή σου σε φιλανθρωπικές δράσεις και πρωτοβουλίες θα ληφθεί ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ ΥΠΟΨΗ! 

  Φόρμα συμμετοχής

  Δηλώστε συμμετοχή στον 72ο διαγωνισμό ομορφιάς
  H αίτηση συμμετοχής που υποβάλλετε δεν θα δημοσιευτεί, δεν θα προβληθεί και δεν θα δοθεί στο κοινό με οποιαδήποτε μορφή.
  Τα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.
  Play Video