Επικοινωνήστε μαζί μας

    Στις Top 15 η Μις Ελλάς 2022 Ζωή Ασουμανάκη στον  61ο  Διαγωνισμό Ομορφιάς Miss International 2023

    η Μις Ελλάς 2022 Ζωή Ασουμανάκη στον  61ο  Διαγωνισμό Ομορφιάς Miss International 2023

    Στις Top 15 η Μις Ελλάς 2022 Ζωή Ασουμανάκη στον  61ο  Διαγωνισμό Ομορφιάς Miss International 2023

    Η Μις Ελλάς 2022 Ζωή Ασουμανάκη  εκπροσώπησε τη χώρα μας στο μεγάλο διεθνή διαγωνισμό Miss International 2023 κατακτώντας μία θέση στην κορυφαία 15αδα και εκπροσωπώντας στην κατάταξη την ευρωπαϊκή ήπειρο.

    Πράγματι, στις 26 Οκτωβρίου 2023, στο κατάμεστο National Yoyogi Gymnasium 2  του Τόκιο παρέλασαν 70 καλλονές από όλο τον κόσμο με παραδοσιακές στολές και με εκπληκτικές τουαλέτες χαρίζοντας ένα πολιτισμικό θέαμα όχι μόνο στους παρόντες αλλά και στους χιλιάδες θεατές που παρακολούθησαν live το event μέσα από τη πλατφόρμα του You Tube.

    Η μελαχρινή καλλονή με καταγωγή από την Κρήτη εντυπωσίασε με την εμφάνιση και την προσωπικότητά της όχι μόνο τους διοργανωτές και τους κριτές καθ’ όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας της στη πρωτεύουσα της μακρινής Ιαπωνίας, αλλά και τους χιλιάδες θαυμαστές των διαγωνισμών ομορφιάς, υμνώντας τη μεσογειακή ομορφιά της. 

    Ο διαγωνισμός Miss International στοχεύει κυρίως στην  προώθηση της διαφορετικότητας των πολιτισμών, ενθαρρύνοντας τις υποψήφιες να προβάλλουν τα μοναδικά χαρακτηριστικά της κουλτούρας που εκπροσωπούν.

    Η Ζωή με τη παραδοσιακή Κρητική στολή ζωντάνεψε για λίγα λεπτά στην σκηνή του διαγωνισμού την ιστορία της Κρήτης και των περήφανων γυναικών της, φορώντας τη Σφακιανή φορεσιά.  Στο γιλέκο και τη φούστα, η οποία κεντήθηκε στο χέρι από τη σχεδιάστρια του Κρητικού  Αργαστηρίου, Βαμβουκά Εύα,  είναι αποτυπωμένη η έμπνευση των Κρητών  από τη φύση και την ιστορία της περήφανης νήσου κατά τα βάθη των αιώνων.

    Η τουαλέτα του τελικού αλλά και όλες οι εμφανίσεις της Ζωής Ασουμανάκη σχεδιάστηκαν από το 𝙃𝙖𝙪𝙩𝙚 𝘾𝙤𝙪𝙩𝙪𝙧𝙚 𝙗𝙧𝙖𝙣𝙙 “Cinema by Panos Zinas”, ενώ τα μαλλιά της φροντίστηκαν και επιμελήθηκαν από τα κομμωτήρια των Stars “Aveda Teo”.

    Ο διαγωνισμός επιδείχνοντας σεβασμό στις θρησκευτικές και πολιτιστικές πεποιθήσεις των λαών που συμμετέχουν, αποφάσισε για 2η χρονιά να παραλείψει την παρουσίαση των υποψηφίων με μαγιό ζωντανά επί σκηνής και αντί αυτού να συμπεριλάβει βίντεο της εμφάνισης τους με μπικίνι ή μπουργκίνι παρουσία μόνο της κριτικής επιτροπής, χωρίς κοινό.

    Μεγάλη νικήτρια του φετινού διαγωνισμού ανακηρύχθηκε η Miss Venezuela @andrevrubio,1η αν/κή Miss Colombia @sofiaosioluna, 2η  ανα/κή Miss Peru @camiladiazdaneri και 3η αν/κή η Miss Philippines @nicole.borromeo

    Αξίζει να σημειωθεί πως η Ζωή Ασουμανάκη ξεκίνησε από το θεσμό των Κρητικών  Καλλιστείων με τον τίτλο Μις Κρήτη 2021.

    Για την ιστορία, να πούμε πως ο διαγωνισμός Miss International διοργανώνεται από το 1962 και αποτελεί έναν από τους 3 μακροβιότερους διαγωνισμούς παγκοσμίως. Θεσμοθετήθηκε από τον ιδρυτή του Miss Universe Mr. Oscar J. Meinhard και διεξάγεται από τότε κάθε χρόνο κυρίως στην Ιαπωνία και στην Κίνα.

    Η Ελλάδα κατέκτησε το στέμμα της Miss International 4 φορές. Η πρώτη διάκριση ως 1st Runner Up Miss International ήρθε το 1992 με τη συμμετοχή της 1ης ανα/κης Σταρ Ελλάς Γεωργία Δρόσου. Το  στέμμα της Miss International 1994 φόρεσε η Μις Ελλάς 1994 Χριστίνα Λέκκα. Τη τρίτη διάκριση μας χάρισε η αν/κή Σταρ Ελλάς 2004 Όλγα Κυπριώτου ως 2nd Runner Up και η τέταρτη διάκριση ήρθε από την ανα/κη Μις Ελλάς 2007 Δέσποινα Βλεπάκη που διακρίθηκε ως 1st Runner Up Miss International 2007.

    Η Ζωή μετά τη συμμετοχή της στο Διεθνή Διαγωνισμό συμμετείχε σε πλήθος συνεντεύξεων και τηλεοπτικών παρουσιάσεων μιλώντας για την εμπειρία της στα ελληνικά και διεθνή καλλιστεία. Η προβολή που έλαβε και συνεχίζει να λαμβάνει την καθιέρωσε στον χώρο της Ομορφιάς και της Μόδας. Το 2024 έλαβε μέρος στο γνωστό reality “Survivor” και δίνει το παρόν πάντα σε event και κοινωνικές δράσεις. Περισσότερα ΄δείτε στα social media του Διαγωνισμού.

    #missinternationalofficial #61thMissInternational #starhellasmisshellas #MissInternational #MissInternational2023

    www.starhellas.com

    https://www.instagram.com/reel/CzMpk4YL_jK/?utm_source=ig_web_copy_link&igsh=MzRlODBiN

    https://www.facebook.com/StarHellasMissHellasMissYoung/