Επικοινωνήστε μαζί μας

   ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΟΣ ΣΤΑΡ ΕΛΛΑΣ ΜΙΣ ΕΛΛΑΣ ΜΙΣ ΓΙΑΝΓΚ 2022 ΜΙΣ ΓΙΑΝΓΚ 2022

   ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΟΣ ΣΤΑΡ ΕΛΛΑΣ ΜΙΣ ΕΛΛΑΣ ΜΙΣ ΓΙΑΝΓΚ 2022 ΜΙΣ ΓΙΑΝΓΚ 2022

  Την Κυριακή 9 Οκτωβρίου έλαβε χώρα στην Αθηναϊκή Ριβιέρα  ο 1ος  προκριματικός των Ελληνικών καλλιστείων  προκειμένου να επιλεχθούν οι φιναλίστ του 70ου Διαγωνισμού Ομορφιάς Σταρ Ελλάς Μις Ελλάς Μις Γιανγκ 2022.

  Ο χώρος του Fantasia Live γέμισε από νέα κορίτσια που ανταποκρίθηκαν με ενθουσιασμό στο κάλεσμα ομορφιάς που έκανε και φέτος ο διαγωνισμός μας. Από όλη την Ελλάδα κατέφθασαν συνοδευόμενες από γονείς και φίλους στο ραντεβού με το μέλλον και τα όνειρά τους.

  Ο CEO των καλλιστείων Πάνος Ζήνας με τη βοήθεια της κριτικής επιτροπής καλωσόρισαν και συνομίλησαν με τη καθεμία χωριστά.  Οι υποψήφιες κρίθηκαν στην εμφάνιση με μαγιό και στην συνέντευξη. Επειδή η ομορφιά από μόνη της δεν είναι αρκετή, δόθηκε ιδιαίτερη σημασία στην ικανότητα επικοινωνίας  των υποψηφίων και στη δυναμική της προσωπικότητάς τους.  Αναφέρθηκαν στους  στόχους  τους που αφορούν όχι μόνο το προσωπικό αλλά και το συλλογικό όφελος. Σκοπός των καλλιστείων είναι να δημιουργήσει τη νέα γενιά υποψηφίων μέσα σε ένα περιβάλλον που ενθαρρύνει και ενδυναμώνει τη νέα γυναίκα.

  Η 7μελής κριτική επιτροπή  αποτελούνταν  από εκπροσώπους της μόδας και του θεάματος όπως ο αγαπημένος επιχειρηματίας της μόδας Λάκης Γαβαλάς, το διάσημο μοντέλο των 90’ς  Ιωάννα Σουλιώτη, η Μις Ελλάς 2015 και πολυτάλαντη Κατερίνα Στικούδη την οποία θα δούμε και στα back stage του φετινού J2US, η δημοσιογράφος Σάσα Σταμάτη, ο εξαίρετος φωτογράφος  Γιώργος Μεστούσης,  η Σταρ Ελλάς 2021 Άννα Παυλίδου και φυσικά η εντυπωσιακή χορογράφος και διεθνής κριτής χορού Γκαλένα Βελίκοβα η οποία θα αναλάβει και την σκηνική παρουσία των Φιναλίστ τη βραδιά του τελικού. Πρόεδρος της επιτροπής όπως πάντα ο Πάνος Ζήνας. Οι φιναλίστ μετά από μία σειρά προετοιμασιών που πρόκειται να ακολουθήσει θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους  στον μεγάλο τελικό του διαγωνισμού που θα πραγματοποιηθεί στις 20 Νοεμβρίου  στο Teatro Athens.

   Τη παρουσίαση της βραδιάς έχει αναλάβει η αγαπημένη πρωταγωνίστρια της πρωινής ζώνης του Alpha TV Σταματίνα Τσιμτσιλή.