Επικοινωνήστε μαζί μας

  Miss World Greece “Beauty with a Purpose”

  Τα Ελληνικά καλλιστεία Σταρ Ελλάς Μις Ελλάς Μις Γιανγκ® με αφορμή τη συμμετοχή της Σταρ Ελλάς 2022 Σαμάνθα Μίσοβιτς στο 71st MISS WORLD® που διοργανώνονται τον Μάρτιο στην Ινδία, οργάνωσαν μία ακόμη ενέργεια στα πλαίσια της διεθνής ανθρωπιστικής δράσης «Beauty with a Purpose®»
  Η ενέργεια αφορά το πρόγραμμα METAMORFOSIS που έχει ως κεντρικό άξονα τη φροντίδα των ανθρώπων που ζουν στους δρόμους. Μία πολυδύναμη κινητή μονάδα με εγκατάσταση καμπίνας υγιεινής και γκαρνταρόμπας που έχει διαμορφωθεί ειδικά για αυτό τον σκοπό, δίνει τη πολύτιμη πρόσβαση στους άστεγους συμπολίτες μας σε ένα ζεστό μπάνιο και σε καθαρά ρούχα, χαρίζοντας ένα δικαίωμα στην υγιεινή και στην αξιοπρέπεια!
  https://immortaliting.com/
  Σε αυτό το πλαίσιο, η Σαμάνθα με τους συνεργάτες της Metamorphosis και τον κομμωτή των Teo Aveda  Θοδωρή, βρέθηκαν στο Θησείο όπου πρόσφεραν τις υπηρεσίες τους.

  https://avedateo.gr/


  Περισσότερα:
  Το κοινωνικό πρόγραμμα Beauty with a Purpose® ξεκίνησε το 1972 με πρωτοβουλία της CEO του Miss World® Julia Morley, στην οποία αποδόθηκε το 2022 ο τίτλος τιμής του Βασιλικού Στέμματος CBE από την βασίλισσα Ελισάβετ Β’ της Αγγλίας και το 2023 τιμήθηκε ως Στρατηγός της Βρετανικής Αυτοκρατορίας, κατ’ εντολήν του Αυτού Μεγαλειότατου, Βασιλέα Κάρολου Γ’, στο Κάστρο του Γουίνδσορ, για το τεράστιο έργο που έχει επιτελέσει εδώ και 51 χρόνια. Ένα έργο που έχει επεκταθεί σε περισσότερες από 142 χώρες προσφέροντας κοινωνικά και φιλανθρωπικά έργα αξίας πάνω από 1 δις δολάρια, υποστηρίζεται επί σειρά ετών και από την Ελληνική διοργάνωση των Σταρ Ελλάς και Μις Ελλάς.

  https://www.missworld.com/news/congratulations-jem


  Για την ιστορία να θυμίσουμε πως ο Διαγωνισμός Miss World αποτελεί τον μακροβιότερο και έναν από τους μεγαλύτερους παγκόσμιους διαγωνισμούς ομορφιάς και χάρισε το 1996 τον κορυφαίο τίτλο «Miss World 1996» στη Ειρήνη Σκλήβα / Μις Ελλάς 1996

  Ευχαριστούμε θερμά την MANTIS Group Companies για την ανιδιοτελή συνεργασία της στη δράση μας, καθώς και τον κ. Γιώργο Σφακιανάκη  για την πρόθυμη συνεισφορά  των υπηρεσιών Barber.
  #beautywithapurpose #bwap #MantisGroupCompanies #avedateo #starhellasmisshellas #alitlehelpgivesalotofhope